Дар

Боже забери мене молодим,
і все на перекосяк,
кожен день вбиває мою душу,
лиш дим спасає мене,
але руйнує моє тіло.

Всевишній нівіщо ти дав нам цей дар,
який пожерає нас кожний день,
не розумію цього...

Моє серце вже розбито,
гниє наче труп чумою забраний,
Здається все нормально в мені ,
але відповідь у ній.

якщо всі їдуь залишається вона,

Скажи брат?чому я бачу її,
чому сниться той лік коханя,

Перестав я цінити життя,
пісок все сипеться все бистріше ,
і скоро впаде остання піщинка...


Рецензии