***

;З'являються люди в житті
моїм довгім
Дарують усмішку,слова...
І легше мені зрозуміти навіки,
що я не залишусь сама...

Прощатимуть довгі
Безглузді розмови,
І смуток моїх помилок...
І буде здаватись,
що хтось мене любить....
й не буде безглуздих думок...

Писатимуть навіть тоді,
коли довго,
я вже не писала сама...
І саме тоді зрозумію що в світі,
ніколи не лишусь сама!!

І хочу сказати я дякую тим,
хто трошки мене розуміє...
Люблю я вас,сильно,
друзі мої...
Без вас,
я вже жити не вмію...


Рецензии