Atkal sap

Mana viena milestiba,
es no tevis atkariga
sirds man sitas,
aciis zib
tavas lupas...
pec tam migla...
Mutee sauss, drumas domas,
atkal majas, atkal sap.
dzert kafiju, varit olas,
vecu dzivi atkal sakt.


Рецензии