Клеша баклушы бият аб дзед Вась Ш

Как-та клевала башка
Носам аб прыпечак каксь.
Бо наступила тайга,
В общэм-та, хвайн.

Прама зациша прышла.
Да прэд рашдзениям Сам
Бог Тот ДземЯн, шо с Каляда валы пас Ш.

И во а на: Я прышла...
Да, ну, во тая жэ й Пань.
А не якаяся дрань. Бо ву Васька зь бида взь.

Вин розжынывся, ты Ш ба,
На тышкавчаньц!

Вот и Зараза Моя
Кажэ тут вам:
Шо, я вжэ пан, шоб нанымаць шэ й когось дров поддаць
Да пич натоплякць?

Са празниКам, кам Ш!
Бо кама-лока мала
Ля й цыганк.


Рецензии