Пам ятаю

2 місяці.Їх вже не повернути..
Залишать спогади на серці слід.
Ти пам'ятай як я тебе любила.
Але зробити вже ніщо не зміг!
Я дякую за все що в нас було.
За ті дзвінки,о тими вечорами.
Я пам'ятатиму як ти мене любив.
Я помиратиму в собі думками.
Я пам'ятаю перший поцілунок.
Як обійняв ти перший раз мене.
Я пам'ятаю як тремтіли руки.
Коли тоді торкалися тебе.
Пробач за те,що не дзвонила перша.
Пробач за те,що вийшло так.
Я знаю ти мене пробачиш.
На жаль не повернути час.
Мені здається,що пройдуть літа.
Мені подзвониш.Я вже не впізнаю.
Ти нагадаєш мені мить життя.
Я прошепочу тихо "пам'ятаю"...


Рецензии