Вогонь

Горіла свічка.
Полум*я тремтить.
Мов вона так хоче -
З тобою говорить.

Вогник все палає.
Голівку все клонить.
Неначе тайну знає,
Тому він і мовчить.

Людина чітко знає...
Тому вогонь страшить -
Велику силу має,
Бо дуже ворожить.

Думки він притягає,
Неначе, той магніт.
А потім їх снідає -
У попіл порошить.


Рецензии