***

Шепочучи твоє ім*я
Я кликала до себе зорі
На мить відчувши визнання
Купалася в словах любові
Ти відчував мій подих з заду
На мить забув свої думки
Ти повернувся на хвилину
І шепотів мені *люби*
А я тихенько посміхнулась
І заглянувши в глиб душі
Роняючи сльозу надії
Я шепотіла що люблю
А ти,а ти у ту хвилину
Забув що це таке життя
І ніжно-ніжно обійнявши
Прошепотів мені слова:
Як синє небо любить сонце
Я так тебе завжди кохав
Як матір сина колихала
Ночами теплими не спав

І нащо мені
 сині очі
Якщо тобою я живу
Я не втомився шепотіти
Промовлю тихо,
я

люблю…


Рецензии