Я полюблю сво життя...

Я мрію в тишу полетіти
І помовчати просто так
Де у вісні співають хвилі 
Й шепочуть капельки морські
Де у очах я бачу смуток
Твоїх далеких почуттів
Де у очах палають зірки
Твоїх далеких берегів
І де я зможу малювати
Лише думками у повітрі
І слухать шепіт хвиль і трав
Й торкатись твоїх мрій руками
Де стане море по коліна
Де легко доторкнусь до неба
І стане всим життям хвилина
Така маленька і далека
Я упаду на край землі
Де буду чути пісню дня
І стануть очі голубі
Й я полюблю своє життя...


Рецензии