тихо думать про життя...

Чого пишу тобі не знаю
Мабуть усе це почуття
Але я і сама не знаю 
Що все це є моє життя
На хвилях моря й океанів
Я пронесу свої думки
Скажу як я тебе кохаю
І ніжний подих уловлю
Я буду думати про тебе
Кожну хвилину
Кожен день
Щоб ти відчув усе як треба
Й як сильно я тебе люблю
Ябуду по зіркам читати
Твої думки і почуття
Й самотньо буду я мовчати
І тихо думать про життя
Як той метелик що літає
Як те кохання в майбуття
І буду я сидітьмовчати 
І тихо думать про життя...


Рецензии