Я так люблю дивитись в оч..

Я так люблю дивитись в очі
В твої безмежні почуття
В яких я бачу світла подих
І це безмежні відчуття
Обожнюю хвилину мрій 
Коли тебе не бачу
Я розливаю зміст надій
Життя і смутку і любові
Ніжний дотик твоїх рук
;І ніжний ніжний поцілунок
Коли ти чуєш серця стук
Це надзвичайній подарунок...


Рецензии