Мен1 вже несила тримати

 Мені вже несила тримати
Те Сонце, що світить в душі.
Я хочу його вам віддати!
Ось їй..І йому...І тобі...
Проміння  своїх вітражів
Пошлю незнайомим  я  людям!
Нехай доторкнуться  до снів,
Наповнять  удень їхні груди...
Ти чуєш,  як б"ється шалено,
Як рвуть серце струни любові?
Аби  тільки  все не даремно!
Аби тільки світло і воля…


Рецензии