Кажуть. що нев1стка...

Кажуть, що невістка,
Наче чужа кістка...
Не прийма  таке душа,
Бо вона- донька моя!
І кістки її -  онуки,
Що злітають мені в руки!
Як я можу не любить,
Ким синок так дорожить?!
Тож невістка мені люба,
Всій родині - до вподоби....


Рецензии