Ваша посм1шка нехай

Ваша посмішка нехай
З вуст не сходить...
А слова "люблю", "кохай"-
Вас весь час знаходять!!!
Добрі люди в нас завжди
Посмішкою світять...
І вона в них,  як сліди
Добрих справ і світла...
Хай не зникне доброта!
Щастя не забракне...
Посміхайтесь, прошу я,
І життя не згасне!!!...


Рецензии