В вас зненацька не стр1ляли...

В вас зненацька не стріляли
Із рушниці, що впритул?
В спину ніж не заганяли,
Коли поруч був ваш друг?
Ви щасливі! Бо не знали,
Як у жилах стигне кров,
Як у скроні  б"є вам молот
Стуком дятла із дібров…
Ваше серце не вмирало,
Вислизаючи з грудей?
Мову вам не відбирало,
Коли в прірву падав день?
Дай вам Бог цього  й  не знати!
Це над силу…Краще вмить
Впасти і не підійматись,
Аніж мертвим далі жить…


Рецензии