Долон1 до лона твого

Долоні до лона твого прикладу-
Тепло перекотиться в тебе!
Я лоном  природи тебе обійму,
Дар Сонця пошлю з лона неба…
Сховаю тебе я в  лоно своє!
Твій  погляд волошок,що з жита,
І душу твою, і серце твоє…
Хай лоно  співа, як молитва!
І ти не помітиш, мій друже,
Як я крадькома тебе вкрала…
Бо став  ти удвічі  ще дужчим,
Як доторк до лона я мала!
У Всесвіті стрінеш якось мене
І там  не впізнаєш ізрання…
Долоні і серце, що люблять тебе,
Нехай намалює  кохання!…


Рецензии