Вишн1 червоненьк1

Вишні червоненькі,
Ніжки зелененькі!
Поверніть до мене
Щічки рум"яненькі.
Простягніть до мене
Голівоньку спілу,
Я вас всіх ніжненько
Подихом зігрію.
Покладу в долоні
Пальчиками стисну,
І легеньким рухом
До кошика втисну…
Ви такі красиві ,
Ніби самоцвіти!
Хочеться вас, любі,
Скуштувати з літом...
Вишеньці  я вдячна :
Рясненько вродила,
Усім діткам і бабусі
Дуже догодила!


Рецензии