Менi потрiбне цiле небо..

Мені потрібне ціле небо,
На небі - місяць і зірки,
Сумних хмаринок - ні, не треба,
Хай будуть світлими думки.

Мені потрібен свіжий вітер,
Грайливий, вільний і легкий,
І щоб любов була в повітрі,
А шлях до щастя був стрімкий.

І кожна посмішка потрібна,
Що ніби сонце тепле зігріва,
Та щоб весні була подібна,
І рідна, й щира, і жива.

Мені потрібен дотик світла,
Приємне, тепле відчуття,
Щоб серце кожного розквітло,
Прокинулись всі почуття.

Потрібні нам обійми ніжні,
І неба чистая блакить,
Сніжинки взимку білосніжні,
Чарівна і казкова мить..

...................................

Минуле спогади дарує,
Майбутнє мрії береже,
Людина лиш теперішнім керує,
Тож сміливіше дій уже! :)


Рецензии