Як дитина батькам дов1ря...

.Як дитина батькам довіряє,
Хочу так довіряти тобі!
Щоб злітала у небо думками
Та не впала униз...До землі.
Щоб не згасла  у серці надія
Мати радість у мові твоїй,
Як запалює знову і знову
Ніч загасла оцей день новий.
Хочу мовчки  тобі говорити,
Доторкатись твоєї душі.
І хоч  поглядом цілувати
Посивілії скроні твої…


Рецензии