М1й любий тату

Мій любий тату! Так бажаю
До тебе голову схилить.
І плачуть очі, бо не знають,
Чим тугу серця загасить...
Тебе я хочу обійняти,
Уткнутись в ріднеє плече.
Та влада часу - розділяти!
НЕбесне все і все земне...
Тобі там добре, я це знаю!
Ти там із мамою разом...
Я вас обох  благаю,
Відчуйте серденька  тепло...


Рецензии