закарбовую в пам ятi буднi

закарбовую в пам'ятi буднi.
непреривнi картини буття.
вiд "тепер" залежить майбутнє.
в мить минулу нема вороття.

випадковостi досить примхливi,
незбагненнi i...чарiвнi.
та вони нiяк не зрадливi,
не залишать нас в самотi.

сто та бiльше шляхiв в нас наявнi.
хоч вперед,а хоч-догори.
треба йти лише.й вiдчиняти всi ставнi.
та вивчати незнанi свiти.

ти лиш тут!
i нема там та потiм.
а минуле - воно для смаку.
нащо бути зi свiтом напроти.
з ним потрiбно волати, що духу-люблю!!!"


Рецензии