Мо1 думи складали г1мни...

Мої думи складали гімни,
Їх  я  клала на нотний стан
І понісся потік нестримних
Диво-мелодій з твоїм ім"ям...
Спраглі вуста вмивала світанком
З джерела напувала водою.
І неслася пісня серпанком,
Пісня-спогад імені твому...
Впізнають його Сонце і зорі!
Ніжно шепоче його  трава...
А мене через даль неозору
Ніби жалить. як кропива...
Вже давно час  отой проминув
Полоненого вивільняти!
По життю моїм ехом майнув
Образ твій із ім"ям крилатим...


Рецензии