***

Мені здавалось що літаю
 і чую шепіт перших трав,
Мені здається що співають
 безмежний ліс і чистий гай,
Мені здавалося я бачу
 усе життя на полотні,
Де місто Київ вишиває
 мої бажання та думки!
Мені здавалось відчуваю
Тепло проміння золотого,
Й небесний подих відчуваю
Життя мого ще молодого,
А Київ ніжно промовляє
Шепоче всім свою любов,
І кожен з нас напевно знає
Що місто - Київ наш - герой!!!


Рецензии