Штампи

Конвейєрні твори пишемо за стандартом...
До плачу смішний суцільний оксюморон.
"Хороший" - це той, що відповідає штампам,
Найменше відхилення - Боже тебе боронь!

Я не заперечую, правила теж потрібні,
Та, чесно, судомою кривить од тих "кліше".
Навіщо вам треба, щоб мислили ми подібно?
Прошу ж небагато: себе не ламать лише!


Рецензии