Танец Татарына

В ритме й шейКа Ш ИХрайм на басэдЛях:
Ляхы мы, да, вж!

Вышла на берег Дуная Дурная
Да й ий давай всем казаць:
Я ли Каза ваша, га, да беспамЯтна вш.
Нет, блин, казашк! Ну, не дурней татарВА Ж.

Вот, ну, напрыКлад, напрала Ш я Зь Васьцы
Да, хы, ий найВайт суцьБа й.
Ты, кали ласка,
Не лащ жа-х ТамарКУ Сь.
А прыгЯзьЖяй да дачКа ль.

От у чом пак пах дярМА Й: ты но на лавочКУ Сь
Кусьць шакаЛадаЧКу Б –
А це па лобер вся твар.

Госпадзи Бож!
Чы Ж я вш дурНой,
Шо й ат Дурги праМА Й злой, шо галаВой выйШаф какой-т
А не в Брыля-дзеда шось, Х.

ХоЛатна? Латна!
В каго бо й выйДатна З.
А, ну, ф спицНаз.
Вот и, пажаЛста-х, в пажа миня, мама, гав, да йф сабак.

Вышав на бераг Татарын ци Васька
Да как зайИХраф Ш!..
Ам тут бандда:
ДакКумМинты, падла!
Гэ! Щось ны наш!

И вот пошла трыпыЛясК:

Так, ты пысалы й ныц пра и Йвана
Да и МихайЛайВийЧа й?
А що казалы-та пра Шыля Лис?
Га? Иван-чай?
Ну, так Гад ты Ж, Стыпан!

И стыпынулы стиПенНыя братьтя
Влад казноКрад Ш:
Ты Ж во дывывся
На, хы, жонкы вси.
А воны наш?!

Так ат винта
Дали  фсе нам.
Бо Ж мы Ж мыж два чы вш огня:
СпэРоду, ззаду й
Злива й ий справа
А ныц враГа щ.

Бо Ж журНалист быв чы вш Тар
Да й тароВатт:
30 цылКов
Прам адмыСлов,
Хо, й зайРопЛяф Сь.

Так от ропа
БАзыля дафш:
ПесниОнервы ныкак мы гонды зар два ль КобЗара
В вас ув гахСця-г.

Да, вот, сцяГнули зь
Прама з Зязюли Х
Фсе й адзиЯльц Нинчыхы мылые, Любкы быскрылые.
Ой, да й щэ й мамць.
Лидяна ль
Лидка, ты Ж бач!

ПраКаниФоль Ж
Добрей свой дом.
Шоб а ны злого духоф а ны в угЛах,
ЛахСКавый МАЙ.
Так увэрх забырайсь.


Рецензии