Мне нада какое-та Время Тырнэта Щ,

Шоб, О, шэ тягНулоСя й лийпшь!
А то как-то склаДно тут МША, бач, хозяИн типа жа й ий Ин.

Ах, Господи мий! Дай на двир!..
Бо шэ хтось тут в валянКы Ш бздыць. Чы-то з нагавыць шо лытыць…
Ну, как…в лахманы  ий сыды вш,
Ф котоРых щось ципусь рыхЛыф.

Мы Ш седымо завшы ий мэдом намазан зь
В антОхБухСых вси прамо й крисл,
Шо, да, нащо надо,
Ек вышов ис сада
Охотник, бы ты тута й Тихр. А в нас от на скури прыщи.

О так нашы бравзеры вси
НасТроЯны на Трояный.
И рано чы пизно воны тыбэ ны в корчи, Х. Бо ты ны тырНульсь об срачи Ш.

А в нас гондэ майка
Смырдыть за куфайКУ Ш.
Бо дэ Ж вам навмиТысь платКив на тысьАчы, Х, Инк.
Шо, да, попБуВали Зь в Саишк. 

Асбест цэ Ш кирпич.
И мы моцюкы ны слабы: помылы хоть латьте соби вш.
В сыбэ! Ны в хлыви Киз.
Оно – в чыгуни Ж бабы Лид!

Ведь сцас выкПукСкаЮць такы й.
На ликТрыкКый с тры и на тыщ кило, понимаеш ты дыч.
Да й вот СтанДарты й.
Жыдивськ.

…А ведь ны тыкло вжэ з гушив?
Шо стало зном с Киць…
Ну, к МшаРу кати в ГиДииР. То, мо, с Шиляговичам и
Залич нам гнои од ран биск.


Рецензии