Спасибi синку, що ти е

                Як слухаю шелест  беріз,
                Що з вітром, про щось розмовляють.
                Тоді від  не прошених сліз,
                Я голову низько схиляю.
   
                Та ні, це не туга не  біль,
                Це радість до серця всміхнулась.
                Обійняла звідусіль
                Мов  пісня пташина почулась...

                Так серце зраділо  мое,
.                хоч щебіт вже  далі полинув.
                Спасибі синку що ти е,
                Спасибі тобі, любий сину.

                За доброе серце  твое,
                За серце твое, не спокійне.
                Що силу мені ти даеш
                Плече підставляеш надійне.
 
                Тягар моїх літ на плечах,
                Коли ти приходиш  скидаю.
                А радощів сльози в очах,
                Від тебе, мій синку ховаю...


Рецензии