Врода

Вона біжить вулицею
І на неї
падає дощ
Вона прислухається
до кожного
кроку вітру
Їй варто лише повірити,
Що світ сповнен радості й прощ
Але йому просто немає куди їх діти

Їй варто лише
Послухати крики і,власне,
відкрити рота
Але вона йде
Поміж сотні доріг і стежок
Але вона йде
І за нею біжить непогода
І тільки Джа
Може знати про
той, ще святий, бережок

Її ходьба непомітна
і в тому вбачає
свій шарм
Вона п'є горілку
і палить кубинський
тютюн
Між сотень розкурвлених
і перегвалтованих дам
Проходить вона. І грає
похоронний ноктюрн.

Вона усміхнеться щиро
Шкода, що немає лиця
Шкода, що глухі каліки
здатні розслухати ноти
Вона іде. До останнього йде вінця
Дивися світе, як зникає остання врода.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.