Ти мiй пiдснiжник - цвiт любовi!

Весняні наспіви птахів,
І гамір сильної грози,
Блукає вітер між степів,
Прозорість чистої води.

Люблю...
Люблю усе од пекла і до раю,
Од муки і до солодощів мрій!
В безвиході життя згораю,
Тону у барвах між гаїв!

Краплини ллються на вуста
І їх блаженно ловиш,
Бо я люблю п'янкі слова,
Що ти до мене мовиш!

Весняні шати на мені,
Барвистий килим під ногами,
В волоссі промені злоті...
І я люблю цей безлад, гамір!

Теплом сягає сонечко грудей,
Весною пахне погляд.
Зелено - оксамитових очей
Люблю твій тихий зогляд!

Надії, сподівання, віру -
Люблю усе й тримаю у собі.
Душа будує сили діву,
Ій не страшні слова гіркі.

І я люблю твою статуру,
І серце, й душу... і за те,
Що не ганьбиш мою натуру,
За те, що все в тобі палке!

Ти мій підсніжник - цвіт любові,
Ти перший промінь у душі!
Весна. Люблю тебе та й годі...
Не варто слів, вони чужі!

Весняні наспіви птахів,
І гамір сильної грози,
Блукає вітер між степів,
Прозорість чистої води...
Люблю...


Рецензии