Коледкы якоГохСь Деда Ж

А в мынэ дровци ву шипць!

…А в мынэ ныМа шаБлона.
Ну, бо Ш Машы маша Слон:
Эй, купы в мынэ осЛона вж! А то гривна бильшь зайцив.
Ты Ж но подывы.

Да, ты тэнь но мого стоЛа.
Стул замэрз на сто гаршын вш.
Вот мий ГарШын ий туфт стогнэ: гой, да шо-то вжэ за й зым К!
Коляда зе нет ф Яниф.

Мы тут так но воплОщоНый.
Да ты во шэ так поный:
Ой, чого ж то пак тут дровав
А ныМА Й ны й в НаСрэДин?! Господи Ты мий!

Я щытаю СэБэ Ёган.
Ёгг, ну, я зе, от дывысь,
ЕК яечка чэшэ грэчКУ Ш: мы зашли в АэроВиль!
Дрын-дрын-дрын! От, згынь!..
Жыд щось жыдКУ Сь тычь.

Ув Вадима МусиЕнка
Вжэ Ж, дывысь ты, даж Васыль:
Так ты шо там выняв рэпКУ Зь щэ й з майЕй ци й галавы й?
Вуж длиней ЗмиИщ?

Да. Ну, ищым, липш дэ Б нам прыКурРывць.

Ах, Анэтка ты, Анютка вш!
Да, ну, дай-тко хоць лухЧынк!
А то в мэнэ но бэзМэнь Е.
А дачурк а ныц.
А ни в БрукЛини Зь. Вот мы й натоПымШыс пичь. Быс спичьк.
Зарэ, гой, на й гойЗыры й
Буддэ сыр во рти щ.

Ну, вот так тут хтось спувае.
Про базар у яновцив.
А ныма а ны в хухЗяхИхн
А ны кныжк мойий ць. В чом Ж коЖух, МыдьВиДь?
Выйды й да й войЗьМы Ш
От в Мыш К
Сем мышкив Пшыныць такый Б.

Наш рахЩот еКСь бызНахЛичн:
По пырыЧысьЛинь тиньги Ж.
И  вси зборНикы твои: 20 штук КобЗив. Дэсь за двацыть рик Ш.
Выдай тут якы дэ кнышк:
Лабор дасьць дошкий!
За тры года дви вж.

От на Ш пиво мы й росЧитв:
Ну, так з 20 лир
Вкыньтэ нам ву свытк. Ек тут хтось Васыль ципусь зь Андрыйив.

МУСя, Енка й Кыл,
Шо шось СочХыны Ж тут в Сочах ля мни Ш, Щ.

Зона мэрзл сопЛив П
На плоти ву Рыл Х. В ноздры витёр вам п з югиф!


Рецензии