ПрыпЕть полоЩыця дэся Ж в емы

А етьВегы ето Жабы Сь

Мы зараз будзем, каб если,
Складаци цип БуРиМэ Ж.
Бо, О, гоньдзе Марысь АлешКевичь. ФилоСаф, паэт!

Мы, ну, Ж прыпоДаЕма.
Й ныц з гэтого а ны ЕК.
Вот ий хоЧэма чэмСци цешыцца Ш.
НапрыКлад, напрыньдь Брыле й.

В бури разве щэ есць мэжы.
Да нет.
Жмэм
Аж в Рим вжэ Жь.

В бурёнКИ
ОтвальВаЮхц ножКИ Ж.
Ибо Зь в Кио жикЛёр ще Е Зь.
А в озири Кижи шося, вой, прам, гам нэ тэ Х!

Да, вот: у нас ЖавоРонКИ З. 
А КизКИ Ш ныдэ й.

Так шо гэта
В нас тута во вжэ-с?
ЖэсТокоСердНы писа сциХИ Й?
Тада даты йий ЕК бы-к
Шэ й в журНалисТыцы стыцяты жэрдь?
Хе, хи.
Дэ Ж в Вась пак Кирк…

Ну, якый гэто ямб МаяКовСкый.
А дэ рыфмы.
А – мечты.

Отсычы Ж
Всэ злое.
И – в Лоев…евСци стаРых.
Хопыць ста рыхм?

О, вихРеныкы молоДы!
Хрен
Редькы
Ны й вжры й.

Хохма:
Лёхма
Й в Хивы зайидь. За двиНасци сцихи Мар
Гарит.

В радивы белк
Ще й!


Рецензии