Да шо Ж гэто тут есця!

Ну, ныц.
Вжэ Ж ны й ИзБраных.
Но...БранСкая щэ тэлыця!
О гэто так ИнТырНир!

Мы й так ёго,
Й так песьЦимо вш.
А ЦимКа зь а ни  в рыл. Так, мо, вжэ МонаХ цэлыця,
Хы, й прамо-ткы...ф МарГарГын?

Бо Зь ф ХайМА Й Каналь Культуря.
На радивы й.

А там Алис КейВичь нибы
Йидэ прамо й ву й РыйЛайВий чь.

НайДитэ Ж Василь Бриль!
Эй!
Хто зь лиць вин?..


Рецензии