ЯК - ТИ...

Ледь-чутно зітхають сходи,
Риплять снігові мости.
Хтось ходить і страх наводить
При диханні темноти.

По той бік в вікні напроти -
Свічі золотий виток.
Це Ти...Я знаю достоту...
Живісінький,як ніхто.

Снігів білизну пречисту,
Листов"я багряний плав,
Дорогу твою тернисту
Всевишній мені послав.

Страхітні її вибої
Снігами не замело.
Нема нам розлук з судьбою,
Живуче шляхетне зло....

Ледь-чутно зітхають сходи
При диханні темноти,
Хтось ходить і страх наводить...
Та я не боюсь.
Як - Ти.


Рецензии