Крапельки...

Я нічого мамі не скажу,
Сну її нічим не потривожу.
Край хреста тихенько посиджу,
Схилену поглажу огорожу,

Квітам в склянці принесу води
З річки, що внизу шумить завзято.
Ми колись приходили сюди
На купання, як на справжнє свято.

Хлопчаки приводили лошат,
Фуркали подячно старші коні...
І світилась мамина душа
Крізь тремтливі крапельки солоні,

Що не знати  звідки і коли
Зринули і злинули у грози...
І мене сьогодні обпекли
Здогадом - про що були ті сльози...

Безгоміння. Тільки скрип воріт
За хрестом...За квітами німими...
Плинуть білі хмарки угорі
І солоні крапельки за ними...


Рецензии
Здравствуйте!Поздравляю ВАС С ПРАЗДНИКОМ ВЕСНЫ!!!ДОБРА,ЛЮБВИ,МИРА,ВДОХНОВЕНИЯ И СОЛНЕЧНОГО НАСТРОЕНИЯ!В "ФЕЙСБУКЕ" ПОДАРИЛА ВАМ мой стих "УКРАИНА".С ЛЮБОВЬЮ:Наталья.

Наталья Зубченко 2   09.03.2020 22:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.