обер гай свою н му любов

оберігай свою німу любов,
вона колись ще співом озоветься,
мчись по життю шалено,стрімголов,
твоє ще неодмінно віднайдеться.
ніхто не зна, що стрінеш на шляху,
й в яких заторах випаде чекати,
не піддавайся хитрому страху,
і лінощам не дай себе здолати.
далеко ще від тебе той фінал,
якого всі колись ми досягнемо,
й піднявшись на пошани п*єдистал,
востаннє світ безмежний озирнемо.


Рецензии