Колы вытэ пычэтэ тут шось дэсь,

То гэта жа Пичэта прама вжэ й.
А ты дывысь но О на Брылюкив:
Уси узе Зь в бальНицьк!
И прагНугць азь блыньциф баб Лид. ДавЛене зе й ва й Львив,
Бы й в Стриль К:
Ну, праМА Й на нули взь.

РозйиЛыся улад уси Лысиць
На Ласовцах зе й бы З:
Там правыв той, хто ны в пальти Шь пак утопыфсь СоБи Ж.

Колы Куница в Журавли
Шукае но с пар крыльц,
То надо жа ий йий
Оддаты дань хухЧий Шь. То значыць ты, товарыш, мни
Подамш 100 дойЛяйРиф?

О, да!
Я бач...
Волосяна рука В. Владыка потав фклаф, кап таць
ХватНула й за нуляк пынька й.

Да, ну, потныця в Вась:
А ныц со й лба й
ПейЧаль по мамц-шызань.
Вот-вот Ж дапЕ вш...
Са й кубк дзирРав Зь. Так дэ Ш с Падыщэй камнь в ятвяг?
А вдруг да й люг
Ва й плуг Казуль?..


Рецензии