Вируe веселе весiлля...

Вирує веселе весілля!
Хіба ж то сумна новина?
Чи, може, Марусине зілля
п’янкіше від чарів вина?

Ті чари до першої чвари.
На серці лишились рубці.
Бо навіть і друзі стрічали,
з терновим вінцем у руці...


Рецензии