Новогодний сон

Новорічний сон

Тьмяно блима свічка,
Спить моя Марічка,
Ляскає в долоні...   
Що наснилось доні?

Файне свято, карнавал,
Дітлахів тут повен  зал.               
Рік новий стрічають,
Старий - проводжають.

Дід Мороз чекає:
Хто як привітає?
Міх великий носить,
Станцювати просить.

Хто сміліший - починай,
Не соромся - пострибай.
Уклонись ялинці -
Матимеш гостинці.

Можна пісню  заспівати,
Можна віршик розказати,
Можна побешкетувати   
І Снігуроньку злякати...

Догорає свічка,
Спи, моя Марічка.
Жити в твоїй казці
Лиш добру та ласці.


Рецензии