Школьная практика

Шкільна практика
Школа – це веселий сміх, це погляд зацікавлених дітей.
Це розуміння того, що життя магніт
Притягує до себе багатьох людей.
Навчання в школі – це не завжди казка,
Суворі будні, формули і алгоритми,
Складні задачі, герундій і часи.
Це все не просто дітям в голову вкладати
Та вчать їх мудрі вчителі.
Вони будують шлях цей довго і старанно
І сходинки до нагород тут не прості,
Та за знання отримують медалі,
Навчання в вузах, омріяні стежки.
Учитель – це творець від Бога,
Талант навчати, дарунок не для всіх,
Ми, можемо всі труднощі здолати,
Бажання має бути основним!
Англійську вчити, всі ці винятки й артиклі,
займенники, узгодження часів.
Робити роздрібні матеріали,
Це все завдання вчителів.
Відповідати на підступні запитання
Студенти – практиканти готуються заздалегідь,
Вони, майбутні спеціалісти,
Що понесуть свої знання у світ.
Школа – це той маленький рай під сонцем,
В який ти хочеш йти щодня
І насолоджуватися в ньому
І пити чашу цю сповна.

жовтень 2012


Рецензии