куди мене вони ведуть дороги

куди мене вони ведуть дороги ті таємні?
немає тут, немає там, нічого вже нема,
які вони слова твої, навіщо якісь схеми?
лише моє мовчання, лише погляд твій між нами як стіна.

зламати, зруйнувати все так легко,
але побудувати все спочатку - це біда,
і у твоїх руках я як маріонетка,
в очах твоїх я вічна полоса.


Рецензии