Царське село

ЦАРСЬКЕ СЕЛО

Жити відлюдно – престижно у місті.
Царське Село. Так прозвали навмисне
гору, де зводять пихаті котеджі,
пнуться до неба і замки, і вежі.

О чернівецькі сади соковиті,
ті, що купались в небесній блакиті,
де ви поділись? Чи вас не було?
Зжерло вас, любі, це Царське Село.


Рецензии