Dragostea

               
Dragostea  se-ntimpla  citeodata,
Sa  fie cum  mai  spun  adevarata,
Adesea  insa-i  ca  o  boare,
Amagitoare  trecatoare.

Da,  se  intimpla  citeodata,
In  viata  sa  iubesti  numai  o  fata
Si  ea  sa  te-adore  pe  tine,
Si  sa  traiti  in  liniste  si  bine.

Insa  ce  ieri  fu  sfint  pentru-amindoi,
Azi  nu  mai  poti  intoarce  Inapoi,
Si  te  intrebi  cine  e  vinovat,
Si  cine  a gesit  neinsemnat.

Raspunsul  este  clar  la  intebare,
Stim  dragostea  atuncea  moare,
Cind  n-ai  ce  aminti  frumos,
Din  toate  clipele  care  au  fost.
                05.12.12.
 


Рецензии