Про якби та болотнi тi гриби

Як животрепетний щупак, що… 
Рот роззявляє та в зір склерою блищить…
Обсценний схлип продавши  павуковій нашій купці 
і іміджу пролітних
їх
керманичів,
я…

Надривався б  та ногами тупав, 
махав біс крильцями, 
злітав би  яструбком…
 
А розогніли б  нас…
 
І я б, поперся пішки… 

Із Незалежності в найближчий Гастроном.


Рецензии