Не судилося

Крапки, коми, слова.. слова,
Не фортунить, на цьому край.
Так хотілось почути Вас
І відчути наземний рай.

Все сьогодні до Ваших ніг -
Серце, квіти і небеса,
Там Господь не помітив мить
Як  стікала моя сльоза.

Не судилося, ну то й що,
Посміхнуся крізь смуток я,
В мене э лиш моя любов,
То вже точно  .лише моя ...


Рецензии