Така як ти

Наша зустріч як вдача, наша мова як птаха
Дуже рідко буває, але гарно літає.
То як море глибока, то суха наче сіль.
І ніколи вона не спричине нам біль.

Я від сердця кайфую, посміхаюсь зарі,
Твої фото дивлюся та вітаю у сні.
Це не те, що кохання, просто добре мені
Коли є все ж у світі хтось подібний, є ти.

Так багато все ж було, я довірюсь тобі,
Щоб не сам в цьому світі, щоб не сам у вогні.
Бо самому жахливо, а ось разом вже ні.
Один в полі не воїн, він згніє в самоті.


Рецензии