Зiрка

Полетіла раптом з неба,
Через гори,
......................через яблуневий сад,
Зірка швидкая до тебе...
А за нею, наче злива -
.......................................моїх думок зорепад...

На світанку...
.......................на світанку, та й з небес,
Спалахнула,
......................серед марева надій...
[Серце згадкою,
...............................молю, її зігрій,
Щоб вогонь мого
..................................із попелу воскрес!]

Ой лети,
...................лети моє бажання,
Тій дівчині в сон,
Хай розквітне в ній
...................................мого кохання,
Вогняної квітки
...............................лагідний бутон!

**************

медовых губ твоих, целуя лепестки,
в твой сон проникнет неспеша,
вдыхая сладости желанные глотки -
моя душа...

я рядом...я с тобой...
хоть разделяют километры -
они не властны над душой,
над царством снов,
вселенной предрассветной...


Рецензии