не опускай лиш рук

не опускай лиш рук,мій любий друже,
життя прожить- не поле перейти,
воно зі всіх сторін нас колить,ріже,
а ти іди ,сміливо,до мети!

і не зважай на вічну плинність часу,
знайдеш усе, що мав би віднайти!
не заздри розкошам вищого класу,
де чесності притулку не знайти.

все має свої мінуси й плюси,
шукати ідеали-марна справа,
радій життю, хоч й все йде навскоси,
ще стане сріблом віра та іржава.


Рецензии