раненько-зранечку прокинулась зима

раненько-зранечку прокинулась зима,
перевдягнулася у свої сніжні шати,
й тихесенько,нечутно,крадькома,
почала місто білим малювати.
водила пензлем вправно фарби ті ,
розносила краплиночки мережок,
і захопившись, наче в забутті,
сховала всі сліди колишніх стежок.
раненько-зранечку прокинулась зима,
і довго ще не буде вона спати,
і ковдрою м*якою огорта,
у сні всю землю буде колихати.


Рецензии