Iще один щабель..

Наталії Крісман 
 в день народження..


Іще один щабель,
 В календарі звитяг,
Словесна цитадель,
На ній барвистий стяг.
Там Одіна донька,
Святкує ювілей,
І в слово мов ріка,
Вливає сонм ідей.
Вже снігом навкруги,
Покрилися поля,
В словах, ми вороги.
Та в нас одна земля.
Ми в поглядах чужі,
Та тільки зрозумій,
 Ми на одній межі,
В словах ведемо бій.
Відомі і прості,
 Трибуни і митці,
На слова форпості,
Ми тільки олівці.
Іще один щабель,
 До  величі зірок,
Підніму «Коктебель»,
За  Твій в майбутнє крок.


Рецензии