Зима

Прийшла пора і знов зима настала,
І нині сніг усе летить, летить,
Питаю серця, чи воно кохало?
Але воно мовчить, чомусь мовчить.
Невже зима у ньому наступила?
Я чую холод у душі своїй,
І не збагну, коли згубились крила,
Кохання нашого і наших спільних мрій.

І я тобі сказати мушу
Ти не бентежиш мою душу,
І я тобі сказати маю,
Що вже тебе я не кохаю.
І я тобі сказати мушу
Ти не бентежиш мою душу,
Чому це так, сама не знаю,
А серце не відповідає.

Зима в душі, зима у вікна стукає,
Сніжинка тихо у повітрі проліта,
А я стою усе і серце своє слухаю,
Чи не моє воно, чи може я не та?
Невже зима у ньому наступила?
Я чую холод у душі своїй,
І не збагну, коли згубились крила,
Кохання нашого і наших спільних мрій.

            зима 1995


Рецензии