Саме так..

Саме так...феєрії гранде
Я з безодні у білій сукні...
Розпитай про всі мої мандри...
Розігріту,веселу,безпутну...
Метушаться шалені хмари...
Хай накриють мене собою..
Я шукала тебе -мою пару..
Я хотіла бути з тобою..
Хай безглуздо,але беспечно-
Я від цього сама шаленію...
Зупиняти мене недоречно..
Від свободи польоту п"янію...
Я вогнена,сильно палаю-
Небеспечна. .немов пожежа.
.Я до тебе,як птах злітаю..
.І завжди буду тільки перша!!!
Я любові твоєї нап"юся..
Я ковтати кохання стану...
По тобі я дощем розільюся....
Стану вітром..я стану дурманом....
Я твоє неймовірне бажання
Саме так,як феєрічно...
Наречена твого кохання..
Я у серці твоєму навічно....
14.10.08


Рецензии